پیش نویس:باطل کردن سحر: تفاوت میان نسخه‌ها

(صفحه‌ای تازه حاوی «{{در حال ویرایش}} {{شروع متن}} {{سوال}} سحر و جادو چیست؟ و چه راهکار هایی در آیات قرآن و روایات برای باطل کردن سحر موجود دارد؟ {{پایان سوال}} {{پاسخ}} {{درگاه|واژه‌ها}} {{درگاه|زن و خانواده}} سحر درلغت به معنى هرکاری یا چیزى است که مخفى و پنهان باشد، ول...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۹: خط ۹:
{{درگاه|زن و خانواده}}
{{درگاه|زن و خانواده}}


[[سحر]] درلغت به معنى هرکاری یا چیزى است که مخفى و پنهان باشد، ولى در عرف عام غالباً به همان کارهاى خارق‌العاده‌‏اى مى‏‌گویند که با استفاده از وسایل مختلف انجام مى‌‏شود. [[سحر]] امری آموختنى است و منشاء آن [[ابلیس]] است، لذا کسانی که از [[سحر]] استفاده می‌کنند، با [[شیاطین]] در ارتباط هستند. با توجّه به تصریح [[خداوند]] در آیات [[قرآن]] در باب مسأله [[سحر]]، می‌توان به این نتیجه رسید که برخی از شعبه‌های [[سحر]] از امور واقعی است، ولی [[اسلام]]،رفتن به سوی این امور و استفاده از آن را به شدّت نهی‌ می‌کند. همانگونه که در دین [[یهود]] نیز [[سحر]] مورد نهی فراوان قرار گرفته، هرچند که قوم یهود بسیار مرتکب این [[گناه]] می‌شوند. البتّه یادگیری [[سحر]] به طور کل [[حرام]] نیست و مردان خاص خود را می‌طلبد؛ زیرا درغیر این صورت، آثار مخرب فردی و اجتماعی یا حتی خانوادگی به بار می‌آورد.
[[سحر]] به معنى هرکاری یا چیزى است که مخفى و پنهان باشد، ولى در عرف غالباً به همان کارهاى خارق‌العاده‌‏اى سحر مى‏‌گویند که با استفاده از وسایل مختلف انجام مى‌‏شود. [[سحر]] آموختنى است و منشاء سحر [[ابلیس]] یا همان [[شیطان]] است، لذا کسانی که از [[سحر]] استفاده می‌کنند، با [[شیاطین]] در ارتباط هستند. با توجّه به تصریح [[خداوند]] در آیات [[قرآن]] در باب مسأله [[سحر]]، می‌توان به این نتیجه رسید که برخی از شعبه‌های [[سحر]] از امور واقعی است، ولی [[اسلام]]،رفتن به سوی این امور و استفاده از آن را به شدّت نهی‌ می‌کند. همانگونه که در دین [[یهود]] نیز [[سحر]] مورد نهی فراوان قرار گرفته، هرچند که قوم یهود بسیار مرتکب این [[گناه]] می‌شوند. البتّه یادگیری [[سحر]] به طور کل [[حرام]] نیست و افراد خاص خود را می‌طلبد؛ زیرا درغیر این صورت، آثار مخرب فردی و اجتماعی یا حتی خانوادگی به بار می‌آورد.





نسخهٔ ‏۸ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۴۲


سؤال

سحر و جادو چیست؟ و چه راهکار هایی در آیات قرآن و روایات برای باطل کردن سحر موجود دارد؟

درگاه‌ها
واژه-ها.png


درگاه‌ها
زن-و-خانواده.png


سحر به معنى هرکاری یا چیزى است که مخفى و پنهان باشد، ولى در عرف غالباً به همان کارهاى خارق‌العاده‌‏اى سحر مى‏‌گویند که با استفاده از وسایل مختلف انجام مى‌‏شود. سحر آموختنى است و منشاء سحر ابلیس یا همان شیطان است، لذا کسانی که از سحر استفاده می‌کنند، با شیاطین در ارتباط هستند. با توجّه به تصریح خداوند در آیات قرآن در باب مسأله سحر، می‌توان به این نتیجه رسید که برخی از شعبه‌های سحر از امور واقعی است، ولی اسلام،رفتن به سوی این امور و استفاده از آن را به شدّت نهی‌ می‌کند. همانگونه که در دین یهود نیز سحر مورد نهی فراوان قرار گرفته، هرچند که قوم یهود بسیار مرتکب این گناه می‌شوند. البتّه یادگیری سحر به طور کل حرام نیست و افراد خاص خود را می‌طلبد؛ زیرا درغیر این صورت، آثار مخرب فردی و اجتماعی یا حتی خانوادگی به بار می‌آورد.


تاریخچه سحر

تعریف سحر

اقسام سحر

حکم سحر

حکم سحر در اسلام

حکم سحر در روایات

حکم سحر در آیات

جستارهای وابسته


منابع